Web seo content writer sau plagiator? Afla avantaje!

31 ianuarie 2012
Comentarii: 0
31 ianuarie 2012, Comentarii: 0

Inca de cand ofer servicii seo web content writing si redactez articole originale de calitate am vazut foarte multi oameni care entuziasmati de ideea ca pe net se castiga bani si-au cumparat repejor un domeniu fara sa aiba idee nici macar despre ce vor scrie, au cumparat host de la firma cu numele cel mai smecher si ales planul numit “Platinum Hosting” sau “Gold Hosting” pentru ca suna super cool. Din pacate, cam asa se procedeaza, insa acest gen de individ nu se opreste aici, el vrea sa faca bani si citeste pe un oarecare forum ca pentru a face bani ai nevoie de texte pe site. Cu cat ai mai multe articole (texte) indiferent de care ar fi ele, cu atat te priveste mai bine Google, insa nu vede ca undeva s-ar putea sa mai scrie ceva legat de “original”, “unic”, cuvinte care ar trebui sa caracterizeze orice web seo content writer (editor online). Cum se numeste un astfel de individ ? Plagiator! In acest articol original vreau sa ma adresez atat plagiatorilor,adica omuletilor care folosesc materialele celorlalti pentru a castiga bani, dar si web content writerilor seo care muncesc din greu in proiectele personale sau pentru altii. Sunt un individ open minded, nu am nimic cu plagiatorii si imi vad de serviciile mele, tocmai de aceea voi prezenta avantajele si dezavantajele unui articol original de calitate respectiv copiat. Avantajele unui articol web seo original sunt numeroase:

1.Google va observa content-ul, il va indexa repejor in baza lui de date, daca articolul este seo probabil din start il va pozitiona putin mai sus.

2.Daca generezi web seo content original de calitate zilnic pe o nisa cunoscuta ai mari sanse sa ajungi primul in rezultatele Google fara sa faci investitii financiare. Aici depinde nisa, concurenta, si dexteritatea ta de content writer.

3.Cu timpul iti formezi o reputatie, intri in legatura cu alti web seo content writeri, comentezi la articole seo originale care le citesti pe alte site-uri partenere, introduci link la url si obtii backlinks.

4.Pe termen lung strangi o arhiva de articole seo stufoasa,si fara sa-ti dai seama targetezi multa lume care foloseste Google si reusesti sa obtii primii tai bani.

5.Iti imbunatatesti skill-urile de web seo content writer, devii din ce in ce mai bun, ai sanse la un job part time in regim freelance. La capitolul avantaje as putea scrie 5 pagini, insa nu este cazul sa te plictisesc pentru ca vreau sa afli ce se intampla daca plagiezi munca unui web seo content writer! Dezavantaje:

1.Google iti poate clasa articolele seo furate ca duplicate content, in consecinta nu sunt indexate, deci no money!

2.Un web seo content writer care observa ca i-ai furat munca poate face reclamatie la host sa-ti inchida website-ul, in majoritatea cazurilor se aproba, poate face reclamatie la Google pentru duplicate content, de obicei se aproba, poate face reclamatie intr-o comunitate in care tu scrii de ani buni iar webmaster-ul sa fie corect sa te baneze fara sa clipeasca.

3.Iti formezi reputatie de plagiator, nu esti luat in serios mai tarziu nici macar daca vrei sa faci ceva serios.

4.Promovezi mediocritatea stupida romaneasca ! (Asta este cel mai grav dintre toate!)

Cititorule, cam acestea ar fi motivele pentru care poti alege o cariera de plagiator sau web seo content writing in care poti castiga super mult doar cu un job part time. Intr-un alt material voi publica si instrumente online dedicate tie si sfaturi despre cum sa iei masuri in caz ca esti plagiat. Dar totusi, daca ai fost deja copiat, cum ai reactionat ? Ti-a placut sa cobori capul fara sa faci nimic ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *