28 martie 2014
Comentarii: 0

Cele mai vandute teme WordPress aflate pe ThemeForest

28 martie 2014, Comentarii: 0

Daca inainte crearea unui site presupunea un proces foarte complicat, astazi Wordpress a simplificat lucrurile, oferind posibilitatea de dezvoltare a unui website mai usor si chiar mai rapid. Insa o platforma Wordpress are nevoie si de o tema adecvata, care sa se muleze pe nisa in care activezi.

In acest articol vreau sa prezint cateva dintre cele mai vandute teme Wordpress aflate pe Themeforest.net – cea mai mare sursa de teme wordpress.


8 aprilie 2012
Comentarii: 14

Top 5 teme WordPress lansate in saptamana 2- 8 Aprilie

8 aprilie 2012, Comentarii: 14

Imi place sa urmaresc temele lansate pe Theme Forest – locul in care orice freelancer specializat in web design isi poate vinde munca. Pe acest site gasesti teme interesante dedicate oricarei nise: de la teme adaptate pentru situri de stiri pana la teme pentru fotografi, corporatii, afaceri mici etc. Pentru ca urmaresc cu asa mare interes Theme Forest si vad in fiecare saptamana peste 20-30 teme adaugate noi, voi realiza saptamanal cate un mic top cu cele mai frumoase si practice teme pe care le gasesc. Astfel:

Topul temelor wordpress aparute pe Theme Forest in saptamana 2-8 Aprilie


31 ianuarie 2012
Comentarii: 2

Alege inteligent tema blogului tau WordPress!

31 ianuarie 2012, Comentarii: 2

Sunt mai mult decat sigur ca majoritatea dintre voi: bloggeri,web content writeri, seo content writeri, editori, freelanceri si in general webmasteri folositi ca platforma pentru website Wordpress.

Wordpress este solutia ideala pentru orice web seo content writer si webmaster dornic sa se afirme in online-ul romanesc sau strainatate, aceasta platforma venind cu o sumedenie de plugin-uri si arhi multe interfete (teme) transformand binecunoscuta platforma intr-o adevarata “masina” de facut bani.

La nivelul acestui articol problema se ridica in felul urmator: Cum ar trebui sa alegi corect tema blogului tau construit cu ajutorul Wordpress-ului ?