Streak, aplicatia Gmail care ofera functii si posibilitati in plus!

23 martie 2014
Comentarii: 0
23 martie 2014, Comentarii: 0

Gmail este cel mai iubit serviciu de email din lume – in primul rand, datorita functiilor labs oferite (una dintre ele, spre exemplu, iti permite sa anulezi un email pe care l-ai trimis din greseala) dar si pentru ca are un uptime foarte bun si nu genereaza erori (asa cum, spre dezamagirea mea, o face Yahoo). Totusi, ce-ar fi daca, pe langa varietatea de functii oferite de Gmail, ar fi ceva in plus, care iti schimba total experienta de gestionare si trimitere a emailurilor?

Streak iti transforma Gmail intr-o aplicatie de tip CRM (Customer relationship management)

Atunci cand ai o companie sau esti doar un blogger cunoscut, cu o activitate intensa pe email, iti dai seama la un moment dat ca gestionarea devine o problema, iar capacitatea ta de a retine fiecare persoana cu care ai intrat in contact – destul de limitata. Ce faci atunci? Instalezi aplicatia Streak pentru Gmail. Iata mai jos o privire generala asupra interfetei platformei.

streak gmail

streak gmail

Din punctul meu de vedere, principalul motiv pentru care Streak este o aplicatie de Gmail “must have” este faptul ca-ti permite o mai buna organizare a tuturor emailurilor si a persoanelor cu care ai intrat in contact. Streak iti organizeaza emailurile si contactele pe tabele (100% personalizabile), oferind o mai buna imagine de ansamblu si o mai mare flexibilitate.

Functii si caracteristici cheie ale aplicatiei Streak pentru Gmail

1. De multe ori poate nu vrei sa raspunzi instant iar atunci poti planifica expedierea. Streak iti permite sa scrii emailul si apoi sa-l trimiti automat, la o anumita ora.

2. Streak iti permite sa afli daca emailul trimis a fost citit. Atentie, nu este nevoie ca destinatarul sa aiba instalata vreo aplicatie, sau sa interactionezi in vreun fel cu acesta. Pur si simplu trimiti emailul si afli cand si daca emailul tau a fost citit (apare o iconita in dreptul titlului la mesaje expediate).

3. Streak iti ofera o “agenda” alternativa cu toate persoanele cu care ai intrat in contact, astfel incat sa gestionezi mai bine activitatile pe care le intreprinzi cu persoanele respective. Fiecare persoana poate fi alocata unei coloane (spre exemplu: clienti actuali) iar conversatiile si emailurile sunt prezente pe pagina fiecarei persoane – astfel incat sa nu mai cautati de nebun prin emailuri. De asemenea, posibilitatile de sharing de fisiere sunt mai multe.

4. Streak, chiar daca ofera multe facilitati, nu intervine deloc asupra emailului! Practic, oricand puteti sterge aplicatia daca nu va ajuta.

Streak poate fi folosit mai mult decat o aplicatie CRM

Ofera, de asemenea, suport pentru sporirea vanzarilor, interfata pentru suport clienti, functii cheie dedicate companiilor care doresc sa aiba o mai buna relatie cu angajatii sau posibilii angajati care isi depun cv-urile si, cel mai important, flexibilitate. Practic puteti modifica aplicatia pentru a se adapta exact nevoilor dvs.

Pe scurt, Strike transforma Gmail intr-o masinarie eficienta de comunicare cu angajatii, clientii sau chiar cu familia. Poti incerca acest serviciu revolutionar accesand urmatorul link: http://www.streak.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *