Solutii Seo pentru WordPress!

31 ianuarie 2012
Comentarii: 0
31 ianuarie 2012, Comentarii: 0

Orice furnizor de servicii web seo content writing, intr-un cuvant writer (blogger) are pretentia sa-si vada munca bine recunoscuta in tot internetul, si isi doreste ca articolele originale de calitate scrise sa fie indexate de Google astfel incat cititorii interesati de tema sa intre in contact cu acesta la o singura cautare. De toate astea se ocupa domeniu seo (Search Engine Optimization).

Ma adresez web content writerilor, si nu specialistilor in seo, de aceea voi fi cat se poate de clar si concret cu tine in ceea ce priveste acest “mini task” care trebuie sa-l executi spre binele materialelor tale.

Majoritatea web seo content writerilor folosesc ca platforma scriptul WordPress, indiferent ca-si doresc un simplu blog sau site de presa, solutia se numeste WordPress in majoritatea cazurilor! Pentru aceasta platforma de blogging WordPress, ai disponibile pe site-ul oficial mii de pluginuri care te ajuta in diferite lucruri. Cu unele pluginuri WordPress vei putea instala noi componente site-ului tau, cu altele iti vei imbunatati performantele seo spre binele articolelor tale originale de calitate.

In acest articol voi spune pe scurt si la subiect despre principalele pluginuri seo care trebuie folosite de orice blogger in vederea valorificarii informatiei.

All in one seo pack este numele primului plugin seo pentru WordPress, unul deosebit de important pentru a spune lui Google cine esti si ce cauti pe internet. In sectiunea setari din cadrul acestui plugin seo pentru wordpress vei seta cuvintele cheie, titlul site-ului, descrierea si formatul paginilor sau al categoriei. Odata descarcat acest plugin seo si urcat pe ftp in blog, il vei putea activa si schimba setari.

Google Xml Sitemaps este nu nume important din domeniul seo, pentru tine reprezentand solutia ideala de a anunta pe Google atunci cand ridici un articol original nou sau adaugi content fresh. Acest plugin seo dedicat bloggerilor care folosesc WordPress te ajuta sa fii indexat mult mai repede.

Robots Meta este numele pluginului seo pentru WordPress care te scapa de multe belele. Cred ca stii din articolul meu despre web seo content writer ca un content duplicate este penalizat de Google, ca urmare nu vei fi indexat. Ei bine acest plugin seo pentru WordPress previne indexarea anumitor pagini ale blogului tau care s-ar putea repeta. Spre exemplu, pagina autorului este identica cu pagina principala daca pe blog exista un singur autor, iar situatiile pot continua, tocmai te asta te invit sa descarci plugin-ul si sa aunci o privire in setari despre potentialele scenarii.

Aceste 3 pluginuri seo trebuie sa fie ca si instalate la tine pe blog, asta daca doresti sa eviti situatiile neplacute in care constati ca tot ce scrii este ignorat de cel mai mare motor de cautare din lume, Google.

Alte secrete seo pentru web seo content writeri sau copywriteri freelanceri vei putea afla daca ma vizitezi zilnic, iar daca stii ceva interesant ar fi super sa ne impartasesti tuturor la sectiunea comentarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *