18 noiembrie 2013
Comentarii: 0

Impactul Google Hummingbird pentru seo-isti si copywriteri

18 noiembrie 2013, Comentarii: 0

Google si-s serbat cea de-a 15-a aniversare, pe 27 septembrie, modificand capital algoritmii care stabilesc cum sunt afisate rezultatatele in cadrul motorului sau de cautare. Ansamblul de modificari aplicate algoritmilor s-a nascut sub forma “GoogleHummingbird”.

Poate ca multi dintre consumatorii celui mai mare motor de cautare din lume nu si-au dat seama de modificari, fie pentru ca acestea sunt implementate treptat, fie pentru ca nu exista schimbari vizibile la nivel de grafica iar rezultatele “par” sa fie aceleasi.Problema este ca webmasterii, managerii online si chiar bloggerii sunt afectati de Google Hummingbird.


3 septembrie 2012
Comentarii: 6

Un nou update Google va descuraja plagiatul pe internet

3 septembrie 2012, Comentarii: 6

Daca pana acum, atunci cand gaseai un blogger care iti copia continutul, nu puteai decat sa te enervezi, de astazi inainte poti da cu tifla tuturor celor care practica si promoveaza aceasta activitate.

Google face un update important la motorul de cautare

Pentru a oferi utilizatorilor rezultate mai relevante si de calitate, gigantul online decide sa mai provoace o schimbare semnificativa algoritmilor care stabilesc pozitiile de indexare a siturilor inscrise. Astfel, printre cele 200 de semnale (signals) care stabilesc ierarhia siturilor pe o pagina, se mai adauga unul – numarul de incalcari ale drepturilor de autor.

Ce inseamna incalcari ale drepturilor de autor?


8 aprilie 2012
Comentarii: 0

Ce este Google Semantic Search? Afla cum te va afecta!

8 aprilie 2012, Comentarii: 0

In ultima vreme Google a introdus o serie de modificari in cadrul rezultatelor oferite prin intermediul motorului de cautare – aici amintim de Google Panda, pachetul de modificari de algoritm care are drept scop furnizarea de rezultate mai relevante si de calitate, penalizand, mai mult sau mai putin, websiteurile care, spre exemplu, copie continut, ataca vizitatorii cu prea multe reclame sau nu ofera continut unic frecvent. Judecand dupa schimbarile din ultima vreme, Google vrea ca utilizatorii sai sa gaseasca mai usor informatiile, iar in acelasi timp, sa ingreuneze sarcina unui publisher care isi doreste o expunere cat mai mare in rezultatele motorului de cautare.

Google Semantic Search este o alta imbunatatire de algoritm. Ce presupune?


31 ianuarie 2012
Comentarii: 3

Alegerea si manipularea unui director de articole

31 ianuarie 2012, Comentarii: 3

Promovarea prin directoare de articole nu este o noutate – multa lume prefera aceasta varianta de promovare pentru ca este gratuita si poate aduce, in afara de clienti, o mai buna vizibilitate in motoarele de cautare. Insa, exista foarte multe directoare de articole inRomania– unele dintre ele mai bune, altele lipsite de potential.

In acest articol voi spune pe scurt cum ar trebui sa alegi un director de articole potrivit pentru advertorialele tale si cum ar trebui sa-ti inscrii articolul (advertorialul) – pentru ca eu detin unul din cele mai mari directoare de articole dintarasi vad zilnic articole noi, inregistrare nepotrivit.

Pe ce criterii trebuie sa alegi un director de articole ?


31 ianuarie 2012
Comentarii: 2

Vanzarea de linkuri – chestiuni generale si riscuri

31 ianuarie 2012, Comentarii: 2

Una dintre cele mai mari batalii care se dau pe internet, intre webmasteri, au drept scop obtinerea de linkuri – in urma obtinerii unei autoritati, evident!

Asa cum am tinut sa precizez in linkul de mai sus, backlinkurile sunt foarte importante deoarece definesc calitatea si interesul internautilor vizavi de continutul web prezent pe blogul / situl dvs, insa cat de departe pot ajunge unii pentru a castiga aceste backlinkuri?

S-a deschis piata de linkuri!

Probabil ati auzit de proiectul piatadelinkuri.ro. sustinut de trafic.ro