14 noiembrie 2015
Comentarii: 1

OneDrive reduce spatiul gratuit. Eu va recomand sa folositi Tresorit

14 noiembrie 2015, Comentarii: 1

Unul dintre cele mai populare servicii de stocare fisiere in cloud, OneDrive, decide sa reduca spatiul oferit gratuit utilizatorilor de la 15 la 5 GB. Masura este vazuta ca un „soc” pentru acei utilizatori care au ocupat mai mult de 5 GB, pentru ca in momentul asta trebuie sa-si faca backup si sa se mute catre alt serviciu. Daca tot va mutati, nu va recomand Google Drive!


23 martie 2014
Comentarii: 0

Streak, aplicatia Gmail care ofera functii si posibilitati in plus!

23 martie 2014, Comentarii: 0

Gmail este cel mai iubit serviciu de email din lume – in primul rand, datorita functiilor labs oferite (una dintre ele, spre exemplu, iti permite sa anulezi un email pe care l-ai trimis din greseala) dar si pentru ca are un uptime foarte bun si nu genereaza erori (asa cum, spre dezamagirea mea, o face Yahoo). Totusi, ce-ar fi daca, pe langa varietatea de functii oferite de Gmail, ar fi ceva in plus, care iti schimba total experienta de gestionare si trimitere a emailurilor?

Streak iti transforma Gmail intr-o aplicatie de tip CRM (Customer relationship management)


21 octombrie 2013
Comentarii: 1

Random.org – contestat. TrageriLaSorti.ro este alternativa romaneasca

21 octombrie 2013, Comentarii: 1

Am vorbit in urma cu cateva luni despre cel mai utilizat serviciu de trageti la sorti din lume, Random.org, prilej cu care mi-am exprimat scepticismul vizavi de corectitudinea softului, dar si a celor care organizeaza tragerile la sorti in vederea atribuirii unor premii sau beneficii consumatorilor.

Am decis sa revin din doua motive: pentru ca serviciul britanic Random.org devine tot mai contestat, dar si datorita unui email primit din partea cofondatorului TrageriLaSorti.ro (Matei Pavel). Contactandu-ma, acesta a dorit sa promoveze doua lucruri: un alt serviciu care, spune dumnealui, este superior, dar si transparenta – rar intalnita in aceasta tara. Mi-a oferit nu numai posibilitatea de a publica mesajul cu care m-a abordat, ci si libertatea completa de a investiga subiectul, pentru a veni in ajutorul publicului cu o solutie de trageri la sorti mai eficienta. Asadar, am primit urmatorul mesaj:


4 septembrie 2012
Comentarii: 9

Cat de relevant este random.org si cum ar trebui efectuata tragerea la sorti

4 septembrie 2012, Comentarii: 9

Nu vreau sa pun la indoiala buna-credinta a bloggerilor care impart premii si organizeaza diferite concursuri ale caror castigatori sunt stabiliti cu ajutorul random.org, insa personal cred ca acesta este un serviciu pe care multa lume nu stie sa-l foloseasca. Incerc sa dau o idee vizavi de cum s-ar putea efectua o tragere la sorti care sa nu fie privita cu ochi dubiosi.

Pentru inceput – ce este random.org ?

Pentru cei care nu stiu, atunci cand se organizeaza un concurs online al carui castigator este stabilit prin tragere la sorti, se stabileste mai intai o valoare numerica fiecarui participant (ex: ordinea in care s-a comentat la postul respectiv), dupa care se trage la sorti cu random.org. Practic, nu trebuie decat sa stabilesti parametrii de indexare (ex: daca sunt 50 participanti, de la 1 la 50) si apesi Generate. Foarte simplu!


31 ianuarie 2012
Comentarii: 0

Tu ai blog – eu am o propunere!

31 ianuarie 2012, Comentarii: 0

Pe scurt, sunt dispus sa redactez guest posturi pentru vizitatorii tai ! Absolut toate guest posturile pe care le-am scris au fost redactate in asa fel incat tu si vizitatorii tai sa castigati!

Nu ma intereseaza sa ma promovez pe mine sau alte servicii pe care le ofer ! Ma intereseaza doar sa promovez meseria pe care o fac si eventual anumite servicii online – desigur, articolele nu vor avea caracter „comercial” – vor fi pur informative, dedicate cititorilor tai.