Intrebari frecvente

Care este traseul unui proiect content writing?

  1.  Preluam comanda si solicitam un avans de 50%
  2. Venim cu sugestii de teme pentru sectiunea de blog, sau, dupa caz, pentru ramura site-ului unde vor fi publicate informatiile.
  3. Cadem la acord in privinta temelor pe care doriti sa le tratam – indiferent ca vorbim de stiri, documentatii sau tutoriale.
  4.  Ne informam, in amanunt, despre temele pe care urmeaza sa le tratam.
  5.  Redactam fiecare material in forma in care sa poata fi inteles de fiecare vizitator (simplu, concret, concis, corect).
  6. Trimitem materialul mai departe, catre persoana care se ocupa cu corectura – astfel, fiecare material dispune de o buna imagine si o redactare impecabila.
  7.  Postam la dvs. pe site si incasam restul de bani

 

Cum poate fi verificata autenticitatea unui proiect?

Noi garantam ca in momentul publicarii proiectului pe site-ul dvs, acesta nu mai exista nicaieri – este original, unic si la subiect. Pentru a proba toate acestea se foloseste copyscape.com – serviciul lider in lume care se ocupa cu verificarea originalitatii unei pagini web. Daca documentul exista pe un alt site, softul respectiv va informeaza! Copyscape ofera un numar de verificari gratuite. Desigur, exista si varianta “clasica” de verificare, introducand pe Google fraze din text. De altfel, puteti afla mai multe informatii accesand acest articol.

Oferiti servicii in limba engleza?

Redactam articole doar in Lb. Romana.

In cat timp se finalizeaza o lucrare?

Deadline-urile sunt prezente pentru fiecare plan in parte pe pagina principala. Insa acestea pot varia in functie de obiectivele pe care trebuie sa le atingem si nisa in care activati. Uneori este nevoie de un research mai complex, iar proiectul poate dura cateva zile in plus fata de alte proiecte de aceeasi valoare.


Contacteaza-ne!