Promovare premium in cel mai mare director de articole romanesc

6 iulie 2013
Comentarii: 9
6 iulie 2013, Comentarii: 9

Scriu acest material pentru ca am un director de articole, de o calitate inalta, pe care l-am programat in asa fel incat sa se intretina singur – astfel, pentru a oferi rezultate SEO, tuturor membrilor, linkurile care depasesc un cumul de 3 sunt sterse, linkurile invalide mai mult de 2 zile consecutive sunt sterse, articolele mult prea mici aruncate la cos etc. In esenta, sunt atent la fiecare detaliu pentru a pastra acest director de articole cel mai curat de pe piata cu cea mai buna eficienta posibila.

Astfel, indraznesc sa-l public la mine pe blog pentru ca am vazut super multe agentii SEO promovandu-se pe articoleseo.com, directorul meu de articole, iar cifrele, de asemenea, releva faptul ca este cel mai puternic director de articole din Romania – cu peste 500 agentii SEO inscrise si 2400 articole publicate la activ. Iata ce trebuie sa stii si ce pot sa-ti ofer pe acest director de articole.

Inainte de toate, ce trebuie sa cunosti

Publicarea articolelor in astfel de directoare este o forma superioara de promovare SEO la care apeleaza sute de agentii SEO din intreaga tara – noi, spre exemplu, avem peste 500 de agentii SEO inscrise si peste 2400 de articole! Aceasta forma de promovare este des intalnita, deoarece roboteii Google examineaza pagina, depisteaza linkul care face trimitere catre dv si urca in pozitii, pentru anumite cuvinte-cheie, situl pe care il promovati.

Noi oferim expunerea articolului dv chiar in HOMEPAGE

Atunci cand articolul impreuna cu linkurile pe care le postati sunt afisate in Homepage, exista O SERIE DE AVANTAJE:

–          Linkul va fi indexat mult mai repede.

–          Expunerea articolului este mult mai mare.

–          Rezultatele SEO sunt cu mult superioare – pentru ca Homepage este, la randul ei, cea mai importanta pagina intr-un site.

Cum puteti publica imediat articolul direct pe HOMEPAGE?

Tariful este de 1.5 E / saptamana (Paypal sau transfer credit Orange). Articolul trebuie sa fie de minim 200 cuvinte si maxim 1000, iar numarul maxim de linkuri, regula aplicata pe intregul site, este de 3 per 650 cuvinte.

BONUS, oferim si un link in sidebar – ceea ce reprezinta o expunere in peste 4700 de pagini indexate !!!

 

9 responses on “Promovare premium in cel mai mare director de articole romanesc

 1. sfinx spune:

  happy holiday from brenda

 2. Alex Botezatu spune:

  cam prea scump nene avand in vedere ca toti ofera gratuit.

 3. Eric Eduard Polec spune:

  Asta este pretul. Oricum am vandut situl.

 4. Cristian spune:

  Salut, detin si eu un astfel de director de articole. Vroiam sa te intreb daca a platit cineva pentru a avea articolul pe prima pagina. Multumesc 🙂

  • Nu a platit nimeni. Insa mi-am scos banii pentru ca am vandut situl…

   • adrian spune:

    si din cate observ cel care l-a cumparat la lasat in paragina , a lasat accces doar la cativa autori sa publice cand au ei nevoie si atat , restul doritorilor de scris articole ia lasat cu ochii in soare…Poti oferii detaliile de contact celui care l-a cumparat cali la pagina de contact nu raspunde

 5. Mediator spune:

  Mai functioneaza siteul? cum pot adauga un articol?

 6. George spune:

  Acum puteti adauga gratuit comunicate de presa http://www.comunicate-online.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *