Despre noi

Suntem activi pe piata de content management din 2010 si servim companii si persoane fizice pe toate categoriile de servicii – de la copywriting, pana la continut web optimizat seo si simple articole online (stiri, documentatie, comunicate de presa etc). Noi ne ocupam exclusiv de aceste nevoi si avem in echipa copywriteri capabili sa redacteze continut in limbile romana, engleza, franceza, germana, italiana si spaniola. Pentru a acoperi mai multe nevoi, ne-am extins de curand si suportul pentru limbile vorbite in vestul Europei.

Cine suntem?

Suntem o echipa de scriitori copywriteri specializati in diverse domenii de activitate. Avand specialisti in diferite domenii, suntem capabili sa redam continut pentru aproape orice nisa posibila, iar acolo unde este cazul, facem research. Pentru a asigura un inalt grad de profesionalism, atat in ochii clientilor cat si ai publicului care acceseaza website-urile acestora, beneficiem de sprijinul unui grup stabil de colaboratori permanenti – specialisti in diverse domenii (mass-media, sociologie, lingvistica etc). Practic, fiecare lucrare elaborata de un autor urmeaza un circuit bine stabilit, pentru a beneficia de avizul tuturor acestora inainte de a ajunge la beneficiar.

De ce noi?

Pentru ca avem clienti satisfacuti, pentru ca garantam calitatea fiecarui text in parte (nu facem greseli de redactare, suntem creativi si cat se poate de originali) si pentru ca avem o experienta in colaborarea cu companii serioase care activeaza in mediul online. La urma urmei, va putem convinge prin fapte! Va invitam la sectiunea portofoliu (mai jos in pagina), pentru a vizualiza cateva dintre proiectele la care am lucrat si lucram in continuare – informatii insotite de marturii ale clientilor nostri (pentru marturii, vezi pagina principala).

Principii

De noi depind intr-o masura, mai mica sau mai mare, vanzarile a peste 200 de website-uri din Romania si strainatate – desigur, prin prisma lucrarilor noastre, indiferent ca vorbim de prezentari produse, servicii sau simple articole pe blog – materialele noastre atrag potentiali clienti si mai mult de atat, castiga clienti!

Tocmai de aceea, suntem foarte atenti la elaborarea unui text – astfel incat, inainte de a incepe procedura de redactare, studiem piata, studiem compania care ne contacteaza, cu ajutorul unui chestionar trimis la aceasta, iar dupa redactare, trimitem fiecare lucrare, mai departe, editorului nostru. Astfel garantam ca fiecare “virgula” se afla la locul ei.

Tocmai de aceea foarte multi clienti au preferat sa continue colaborarea pentru mai multe lucrari si strategii de content management. Cand este vorba de cuvinte, texte, articole, ne puteti contacta oricand, pentru ca ne ocupam exclusiv de aceste nevoi!


Contacteaza-ne!