Cele mai vandute teme Wordpress aflate pe ThemeForest

28 martie 2014
Comentarii: 0
28 martie 2014, Comentarii: 0

Daca inainte crearea unui site presupunea un proces foarte complicat, astazi WordPress a simplificat lucrurile, oferind posibilitatea de dezvoltare a unui website mai usor si chiar mai rapid. Insa o platforma WordPress are nevoie si de o tema adecvata, care sa se muleze pe nisa in care activezi.

In acest articol vreau sa prezint cateva dintre cele mai vandute teme WordPress aflate pe Themeforest.net – cea mai mare sursa de teme wordpress.

1. Avada | Responsive Multi-Purpose Theme

Avada wordpress Responsive Multi-Purpose Theme

Avada wordpress Responsive Multi-Purpose Theme

Avada este cea mai vanduta tema WordPress aflata pe ThemeForest, cu peste 60.000 de vanzari. Este o tema lansata in 2012, structurata pe 2 coloane, de tip Responsive (adica se adapteaza in functie de rezolutie – foarte util pentru utilizatorii de tableta, telefon etc) si se adreseaza companiilor care vor sa-si expuna serviciile si produsele online. Pe langa asta, tema beneficiaza si de integrare Woocommerce – dedicat companiilor care vor sa vanda produsele online folosind sistemul de tip cart (clasicul carucior in care clientii adauga si comanda produse).

Avada | Responsive Multi-Purpose Theme beneficiaza de un meniu foarte avansat, datorita faptului ca poate fi customizat 100% – ceea ce poate permite clientului sa-si aranjeze meniul pe randuri si coloane exact asa cum isi doreste. Ca majoritatea temelor WordPress, si aceasta beneficiaza de o varietate de shortcodes, slidere si template-uri pentru pagina contact, testimoniale, despre noi etc.

2. U-Design WordPress Theme

U-Design WordPress Theme

U-Design WordPress Theme

Lansata in 2011, cu peste 35.000 de vanzari, U-Design WordPress Theme este ideala pentru companiile proaspat lansate pe internet. Are propriul panou de control si este usor de configurat de catre oricine are o minima experienta cu WordPress. Aceasta tema vine cu integrare seo (nemaifiind nevoie de pluginuri seo) si ofera posibilitatea de introducere regulamentara a h1, h2, h3.

Tema este responsive (se adapteaza pe toate terminalele), vine in mai multe variante de culori, tocmai pentru a evita situatiile in care acestea trebuie modificate din codul sursa. Odata cu achizitonarea temei, dispuneti de un arsenal de documentatie – pentru a face treaba mai usoara chiar si pentru un necunoscator in domeniu. De mentionat ar fi ca tema vine tradusa in mai multe limbi (inclusiv limba romana), widget-uri suplimentare si celebrul sistem de cumparaturi folosind caruciorul virtual. Pe scurt, o tema completa, cu multe posibilitati de dezvoltare!

3. Enfold – Responsive Multi-Purpose Theme

Enfold wordpress Responsive Multi-Purpose Theme

Enfold wordpress Responsive Multi-Purpose Theme

Enfold se lauda a fi cea mai flexibila tema de WordPress creata vreodata. De altfel, desi este ceva mai noua – fiind lansata in anul 2013, are peste 23.000 de vanzari la activ. Hai sa vedem cateva caracteristici ale acestei teme:

– Este Responsive

– Dispune de suport 24/24 valabil pentru intrebari legate de modificarea temei (intr-o masura mai mica sau mai mare).

– O chestie interesanta este serviciul “Famous 2 Minute Setup”, care importa automat toate setarile si datele temei aflate pe pagina “demo”. Practic, reduceti din timpul alocat intelegerii si configurarii temei, pentru ca ea vine exact in ca varianta demo. Nu ramane decat sa modificati informatiile.

– Tema este “retina ready” – tehnologie care asigura o calitate grafica mai inalta.

In mod evident, ofera optimizare seo, panou de administrare avansat si traducere in mai multe limbi. Este o tema foarte potrivita celor care nu au mai lucrat vreodata cu WordPress!

4. Karma – Responsive WordPress Theme

Karma wordpress Responsive WordPress Theme

Karma wordpress Responsive WordPress Theme

Cu un slider foarte mare aflat in pagina principala, Karma se doreste a fi o tema ceva mai simpla la prima vedere (comparand, cel putin, cu cele de mai sus). Este o tema ceva mai veche, datand tocmai din anul 2011, insa are update-urile “la zi” – ultimul update fiind pe 13 februarie 2014.

Cateva caracteristici importante ar fi compatibilitatea cu absolut toate browserele cele mai folosite (printre care si Safari), are in arsenal un set de pagini predefinite – de la pagina portofoliu, galerie, contact pana la FAQ si chiar mai multe variante de Homepage – care, bineinteles, pot fi activate in functie de preferintele clientului.

Nu sta deloc rau nici la capitolul integrare seo, oferind suportul necesar pentru o buna optimizare in motoarele de cautare. Karma vine, de asemenea, cu o varietate de shortcodes – de la price table (tabel cu preturi) pana la taburi, iconite social media si altele.

La fel ca si celelalte teme wordpress de mai sus, aceasta doreste a se adresa celor fara prea multa experienta in WordPress.

5. Striking MultiFlex & Ecommerce Responsive WP Theme

Striking wordpress MultiFlex & Ecommerce Responsive WP Theme

Striking wordpress MultiFlex & Ecommerce Responsive WP Theme

Striking, ultima aflata in topul nostru al celor mai vandute teme wordpress, este si cea mai interesanta din punctul meu de vedere. Pagina principala pare mai “aerisita”, asta in ciuda faptului ca vine cu o multitudine de posibilitati in background – avand peste 100 de shortcodes, peste 600 de fonturi care pot fi modificate din panoul de control, suport video si nenumarate culori ce pot fi modificate fara cunostiinte in domeniu.

Striking MultiFlex este cea mai noua tema de WordPress prezenta in acest top, fiind lansata in februarie 2014 si, pana astazi, are la activ peste 17.000 de clienti. Ar mai fi de spus faptul ca tema este Responsive, are integrare seo si ofera suport pentru shopping online. De asemenea, integrarea Google Maps si Google Analytics nu lipsesc – totul pentru a face viata mai usoara clientului.

Acesta a fost top 5 al celor mai vandute teme WordPress de pe ThemeForest – cea mai mare sursa de teme WordPress. Asteptam pareri si sugestii mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *