Blog Ericpolec Team

14 noiembrie 2015
Comentarii: 1

OneDrive reduce spatiul gratuit. Eu va recomand sa folositi Tresorit

14 noiembrie 2015, Comentarii: 1

Unul dintre cele mai populare servicii de stocare fisiere in cloud, OneDrive, decide sa reduca spatiul oferit gratuit utilizatorilor de la 15 la 5 GB. Masura este vazuta ca un „soc” pentru acei utilizatori care au ocupat mai mult de 5 GB, pentru ca in momentul asta trebuie sa-si faca backup si sa se mute catre alt serviciu. Daca tot va mutati, nu va recomand Google Drive!


13 noiembrie 2015
Comentarii: 0

Cum scrii un review la telefoane?

13 noiembrie 2015, Comentarii: 0

Printre cele mai comune teme pe care le poate primi un content writer sunt cele din IT&C (noi, cel putin, pe asta suntem specializati). Astfel, mai devreme sau mai tarziu, daca lucrezi ca scriitor online, s-ar putea sa fii nevoit sa scrii un review la un anumit telefon. Cele mai reusite review-uri pentru dispozitive mobile sunt cele video, insa din diferite motive — trebuie sa detii (fie si temporar) telefonul, trebuie sa te expui vizual si sa fii placut, trebuie sa te pregatesti intens — foarte multe review-uri sunt in forma de text, insotite de poze si video-uri embed.


28 martie 2014
Comentarii: 0

Cele mai vandute teme WordPress aflate pe ThemeForest

28 martie 2014, Comentarii: 0

Daca inainte crearea unui site presupunea un proces foarte complicat, astazi Wordpress a simplificat lucrurile, oferind posibilitatea de dezvoltare a unui website mai usor si chiar mai rapid. Insa o platforma Wordpress are nevoie si de o tema adecvata, care sa se muleze pe nisa in care activezi.

In acest articol vreau sa prezint cateva dintre cele mai vandute teme Wordpress aflate pe Themeforest.net – cea mai mare sursa de teme wordpress.


23 martie 2014
Comentarii: 0

Streak, aplicatia Gmail care ofera functii si posibilitati in plus!

23 martie 2014, Comentarii: 0

Gmail este cel mai iubit serviciu de email din lume – in primul rand, datorita functiilor labs oferite (una dintre ele, spre exemplu, iti permite sa anulezi un email pe care l-ai trimis din greseala) dar si pentru ca are un uptime foarte bun si nu genereaza erori (asa cum, spre dezamagirea mea, o face Yahoo). Totusi, ce-ar fi daca, pe langa varietatea de functii oferite de Gmail, ar fi ceva in plus, care iti schimba total experienta de gestionare si trimitere a emailurilor?

Streak iti transforma Gmail intr-o aplicatie de tip CRM (Customer relationship management)


22 martie 2014
Comentarii: 5

Cum poti obtine articole gratis pe blogul tau?

22 martie 2014, Comentarii: 5

In zilele noastre, sa NU ai blog este ceva rar intalnit. Din ce in ce mai multi internauti s-au transformat in bloggeri – fie pentru a scrie despre viata personala, fie pentru a face comentarii vizavi de politica, arta si asa mai departe – iar foarte multi oameni vor sa impartaseasca informatiile cunoscute din domeniile lor de expertiza. Blogging-ul este o meserie nobila. Revenind la subiect:

Inainte de toate, evita generatoarele de text!

De la o vreme, au aparut generatoare de text, care au ca scop generarea de articole din orice nisa posibila.