Afiliere

Ai fost multumit de serviciile oferite de echipa noastra ? Vrei sa ne recomanzi mai departe partenerilor tai de afaceri ? Inseamna ca participi automat in programul nostru de afiliere. Tot ce trebuie sa faci este sa transmiti clientului care ne contacteaza, ca vine din partea ta!

In programul de Afiliere sunt inscrisi doar actualii nostri clienti, care au colaborat cu noi sau ne-au adus clienti in ultimul an.

Programul de afiliere iti ofera 20% din comenzile preluate. Acest procentaj poate fi convertit in bani cash sau proiecte copywriting. Depinde de tine daca doresti sa scriem gratuit pentru tine sau daca iti vrei banii intr-un cont!

Mai mult de atat, daca ai un blog sau website si doresti sa ne promovezi printr-un link, banner, comunicat de presa sau simplu guest post, iti putem face o oferta sub forma de proiecte gratis. Oferta noastra de afiliere este foarte extinsa. Practic ,suntem deschisi la orice! Tocmai din acest motiv ne poti contacta, sa afli cum poti beneficia gratuit de proiecte sau bani cash.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Contacteaza-ne!